W PROMAR staramy się być zawsze na bieżąco z wszelkimi nowościami.  Dociekliwie śledzimy trendy rynkowe, czerpiemy inspiracje z podróżowania po świecie oraz systematycznie analizujemy badania rynku największych światowych wywiadowni. Dodatkowo starannie przeszukujemy Internet w poszukiwaniu nowinek, skrupulatnie weryfikując w kilku źródłach podane informacje. 

Na początku każdego roku w oparciu o szczegółową analizę nasz dział Rozwoju kreuje ofertę marynat, mieszanek przyprawowych i solanek do produktów przeznaczonych na grilla. Tworzone produkty są poddawane wielu testom sensorycznym, a także modyfikowane i dopracowywane tak, aby finalny produkt spełnił oczekiwania naszych konsumentów.

Skupienie się na zrozumieniu konsumenta, badaniu jego zachowań i postaw pozwala na wyciągnięcie wartościowych informacji. To właśnie dlatego we współczesnym świecie konsument jest kluczowym aspektem mającym wpływ na kierunek rozwoju firm, nowych produktów i usług.

Naszym klientom podczas ocen produktowych prezentujemy produkty, które na kilku płaszczyznach przechodzą drogę weryfikacji.   

Aby mieć pewność, że nasza oferta GRILL 2024 jest w pełni dopracowana w tym roku postanowiliśmy zaangażować pracowników PROMAR i przeprowadzić badanie konsumenckie na nas samych. Nasz zespół jest naszą najważniejszą wartością, a dzięki różnorodności gustów kulinarnych pracowników udało nam się wytypować TOPOWE SMAKI na sezon GRILL 2024.

Wiosną nasi pracownicy zamienili się w krytycznych konsumentów a nasza Akademia Smaku stała się gwarnym miejscem degustacyjnym. Dział R&D przygotował 21 produktów, które zostały poddane ocenie przez naszych pracowników. Łącznie zaangażowaliśmy 150 osób!

Oprócz oceny produktów i wypełnianiu arkuszy czas spędzony na testach był dla nas świetną okazją do niecodziennej integracji. Wspólny cel i zaangażowanie sprawiły, że czas ten zapamiętamy jako wyjątkowy, oparty na współpracy i zespołowym działaniu. 

Zapraszamy do kontaktu z naszymi ekspertami sprzedaży w celu omówienia produktów pod sezon GRILL 2024.

udostępnij udostępnij


CZYTAJ RÓWNIEŻ

TRENDY I NOWOŚCI W DODATKACH DO ŻYWNOŚCI
23 stycznia 2024
TRENDY I NOWOŚCI W DODATKACH DO ŻYWNOŚCI
16 stycznia 2024
TRENDY I NOWOŚCI W DODATKACH DO ŻYWNOŚCI
4 października 2023
TRENDY I NOWOŚCI W DODATKACH DO ŻYWNOŚCI
8 sierpnia 2023