W ramach cyklu Akademia Biznesu zapraszamy technologów związanych z branżą rybna na Seminarium "Rejs ze smakiem", które odbędzie się
17 października 2019 na Zamku w Gniewie.

W trakcie Rejsu przepłyniemy przez trzy tematy:
- Trendy w przemyśle rybnym na świecie – smaki, innowacje, ciekawostki.
- Convenience Food czyli ryby dla wygodnych - nadzienia, paniery, posypki, zalewy.
- Alginiany w przemyśle rybnym – kabanosy, kiełbaski, przekąski

Będziemy degustować, delektować się i dyskutować. Smak mocno nami zakołysze!
Wieczorem zapraszamy na uroczystą kolację.
Do portów wyruszymy 18 października po śniadaniu.

Jeżeli jesteś zainteresowany udziałem w Seminarium "Rejs ze smakiem", wypełnij poniższy formularz.

  • *Pola obowiązkowe

udostępnij udostępnij